Om oss

Nilssons Trämanufaktur levererar begravningskistor i massivt trä till de svenska, danska och norska begravningsbyråerna. Vår passion för naturmaterial tillåter oss inte att använda något annat än massivt trä och rent bomullstyg.

Våra grundvärderingar byggs runt kvaliteten i produkter och service till våra kunder. Vår ambition är att ständigt erbjuda något mer än vad som förväntas gällande kvalitet och service samt att bidra till värdiga avslut på livets resa.

Vi har sedan starten 2010 haft en snabb utveckling och är nu den ledande leverantören i Sverige av kistor i massivt trä. Våra produkter ligger i tiden då många idag efterfrågar genuina naturliga material som ger mindre miljöpåverkan. Produkterna finns i alla prissegment, från enkla kistor till mer påkostade.

Mer om företaget

Nilssons Trämanufaktur är privatägt och baserat i Malmö. 2019 flyttade vi in i större mer ändamålsenliga lokaler på över 2 500 kvadratmeter. Under 2021 installerar vi ny produktionslinje och nytt lackeri. Omsättningen i Sverige, Norge och Danmark är ca 23 MSEK på årsbasis.

Policy för hantering av personuppgifter